Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka

Love Notes

Konsten att kommunicera sin kärlek genom musiken

Kan man höra en kärleksförklaring i toner? Kärleken till ens älskade och kärleken som ibland inte får finnas...

Musik som inspirerats av en förälskelse eller ger uttryck för stark längtan. Allt förmedlat genom stråkkvartettens djupa klanger och skira melodier.

Kombinationen av stråkkvartett, skrivmaskin och högläsning av Shakespeares tankar, Leonard Cohens försoning och Frida Hyvönens grammis-belönade texter har visat sig oslagbar. Det är musik skriven med kärleken som drivkraft som ligger i fokus för det här programmet - från 1800-tal till nutid. Publiken får en stund av musikalisk njutning och reflektion.

THAT OTHER QUARTET består av GAIANEH PILOSSIAN och ROCÍO VILAPLANA (violiner), KARIN WALLMYR (viola) och RUTH SPARGO (cello). Alla fyra är professionella frilansmusiker som utbildades vid musikhögskolorna i Göteborg och Stockholm, samt i England och Spanien. De drivs av en nyfikenhet för spännande projekt med andra konstnärer.

FAKTA

Programmets längd: 40-60 minuter. Programmets längd kan anpassas efter önskemål från beställaren.

Tekniska upplysningar: Fyra stolar utan armstöd och gärna 1-2 pratmikrofoner med stativ för högläsning.

Musikgenre: Klassisk, pop och annat.

Språk: Högläsning på svenska, engelska och ryska.

that other quartet
AFFISCH

Till hjälp att påannonsera en kulturupplevelse finns färdiga affischer för alla program. Det finns en ruta där du kan skriva egen text, till exempel tid och plats. Affischerna går att skriva ut i både A4 och A3 samt i färg och svartvitt.

Du måste logga in för att kunna beställa. Kontakta Kulturförvaltningen kiv@kultur.sll.se för inloggningsuppgifter.