Hoppa till huvudinnehåll
Gömda ögonblick
Tillbaka

Gömda ögonblick (3 personer)

Delade minnen skapar en ny bild av vår stad

GÖMDA ÖGONBLICK är en scenhändelse med interaktiva inslag där aktörerna delar med sig av sina egna och andras minnen och där även publiken kan dela med sig av sina minnen om de vill. Workshopen uppmuntrar publiken att berätta om sin egen omgivning, sin egen plats - och genom det att sätta sig själva på kartan.

En plats, ett samhälle, en skola bär på en myriad av minnen och historier. Men arkitektur, konst och inredning berättar främst den officiella historien. Tillsammans med publiken lyfter TemporarityProduction fram de osynliga historier som göms på platser. Det blir ett sinnligt verk som använder sig av ljud, bild, doft m.m.

TEMPORARITY PRODUCTION gör omslutande teater och konst med varierande grader av interaktivitet och publikdeltagande. De är intresserade av ett sensoriskt berättande som talar till publikens alla sinnen. Temporarity Production bildades av ANNA MANNERHEIM och ANNIKKI WAHLÖÖ som har mångårig erfarenhet med sensorisk teater.

I GÖMDA ÖGONBLICK samarbetar de med HECTOR EGUIA och MARIANA SUIKKANEN GOMES.

Obs!

Detta program avser 3 medverkande.

FAKTA

Programmets längd: max. 60 minuter.

Tekniska upplysningar: Gruppen tar med allt som behövs, t.ex scenografiska element som mattor, kartor och mindre rekvisita.

Programmet ges vanligtvis av två pedagoger tillsammans. Vid större grupper finns det möjlighet att 2-4 pedagoger kommer på besök.

KONTAKT

Annikki Wahlöö, 070 776 66 91

info@temporarity.com

www.temporarity.com

AFFISCH

Till hjälp att påannonsera en kulturupplevelse finns färdiga affischer för alla program. Det finns en ruta där du kan skriva egen text, till exempel tid och plats. Affischerna går att skriva ut i både A4 och A3 samt i färg och svartvitt.

Du måste logga in för att kunna beställa. Kontakta Kulturförvaltningen kiv@kultur.sll.se för inloggningsuppgifter.