Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka

Gömda ögonblick (3 pedagoger)

Vi minns tillsammans

Blåsten mot ansiktet, doften av mossa, smaken av drömmar på tungan, knastret av grus mot gatans asfalt…

"GÖMDA ÖGONBLICK" är en sinnlig, interaktiv föreställning där aktörerna gestaltar egna och andras minnen och där besökarna får möjlighet att dela med sig av sina egna minnen. Våra sinnen är nyckeln till vårt minne och med oss har vi ting som med hjälp av bland annat ljud, doft och smak hjälper våra minnen att väckas till liv.

Föreställningen/workshoppen spelas med drop-in, publiken kan komma och gå under speltillfället, stannar en stund, få en berättelse, skriver ned ett minne, få en ny berättelse och gå vidare när den vill. När vi far lämnar vi en tavla med publikens minnen kvar.

TEMPORARITY PRODUCTION gör omslutande teater med varierande grader av interaktivitet och publikdeltagande. De använder ett sensoriskt berättande som talar till publikens alla sinnen. Temporarity Production drivs av ANNA MANNERHEIM och ANNIKKI WAHLÖÖ. I detta verk samarbetar de med HECTOR EGUIA och MARIANA SUIKKANEN GOMES.

Obs! Detta program avser 3 medverkande pedagoger.

FAKTA

Programmets längd: max. 60 minuter.

Tekniska upplysningar: Gruppen tar med allt som behövs, t.ex scenografiska element som mattor, kartor och mindre rekvisita.

Programmet ges vanligtvis av två pedagoger tillsammans. Vid större grupper finns det möjlighet att 3-4 pedagoger kommer på besök.

KONTAKT

Annikki Wahlöö, 070 776 66 91

info@temporarity.com

www.temporarity.com

Gömda ögonblick
AFFISCH

Till hjälp att påannonsera en kulturupplevelse finns färdiga affischer för alla program. Det finns en ruta där du kan skriva egen text, till exempel tid och plats. Affischerna går att skriva ut i både A4 och A3 samt i färg och svartvitt.

Du måste logga in för att kunna beställa. Kontakta Kulturförvaltningen kiv@kultur.sll.se för inloggningsuppgifter.